Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csókról

2010.02.28

Csókról.:


Sokan megkérdezik hogy mégis hogyan kell csókolozni!
Erre a legtöbben a következöt tanácsolják: ne parázz amikor ott leszel egyből tudni fogod. Ez ösztönösen megy. És hogyha ugy adódik a srác ugyis segít, mivel ő irányit.
- nos , ez igen igy igaz. De szerintem ez nem válasz a kérdésre. Konkrét válaszokat kell adni. Jó lehet , hogy nehéz elmagyarázni ,mert ez is csak magátol jön. De nézzük csak néhány embernek sikerül naggyábol leirnia. Lehalásztam pár választ a -Hogyan kell csókolozni? - kérdésre.

  - ez jön magától és amúgy is rengeteg ilyen kérdés volt már
de azért megpróbálom leírni:
hajolj közel hozzá, ha fiú vagy öleld át a derekánál a lányt, ha lány akkor a nyakánál a fiút, nézz a szemébe, utána lassan érintsd össze az ajkaidat az övével, csukd be a szemed és először csak puszit adj a szájára, ha érzed, hogy viszonozza és tetszik neki akkor a nyelvedet is elkezdheted használni...
de úgyis ráérzel majd, ha ott leszel, ne idegeskedj, mindenki túlélte az első csókot :D

-----
amikor csókolóztok egyszerűen átdugod a nyelved a másik szájába és megérinted a nyelveddel a nyelvét ezután várod a reakcioit h tetszik-e neki(bár valszeg tetszeni fog neki).ezután "játszadoztok" egymás nyelvével(nyalogatod,körbe nyalod a partnered nyelvét) ezt lehet lassan vagy gyorsabban vadabul is csinálni...
------
hát az olyan amikor bedugod a nyelved egy másik ember szájába:D hát az úgy sztem jön magától:D amikor összeér a szátok akk szép lassan induljon el a nyelved a másik nyelvéhez, ha összetalálkoztak akk körözettek egymás nyelve körül v ahogy jól esik:D sok sikert;)
--------

Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.

Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.

Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.

Néhány tipp a jó csókhoz:
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!
- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.
- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!

Amit semmiképpen ne csinálj:
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.
- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!

------------------

Ezek a válaszok  a gyakorikerdesek.hu-ról származnak


Remélem tudtam segiteni. Bár én csak azt tanácsolnám hogy.:
-Legyen nálad rágó , és a randi elött mindenképp moss fogat
-Engedd el magad
-Ne kapd el a fejed hogyha megakar csókolni a srác / persze hogyha te is szeretnéd /
- És mikor odakerül a sor add át magad az érzésnek, és élvezd amit kell.: )

Amugy hogyha ugyérzed hogy elmagyarázás nélkül nem megy, szólj a pasidnak , ö biztos elmondja , és megis mutatja hogyan kell.
Egyépként nyugi tudni fogod hogyan kell, és csak annyi hogy utánozd a srácot csináld azt amit ö! menni fog: )


[forás:tinifold.eoldal.hu] 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

koszonom

(Pinky, 2011.05.11 16:28)

Jajj nagyon koszonom rengeteget segitettel ezzel:) Bar en elkaptam a fejem....de remelm nem lett nagy problema belole:) es megegyszer koszi:*>:D<

anna7657@citromail.hu

(Anna, 2010.06.28 23:01)

sztem ez igy igaz én már tapasztalt vagyok benne én a uncsimat kérdeztem hogy hogy kell és elmondta és tényleg igaz h a fiu vezet

Leszünk társoldalak?:)

(Yvett, 2010.05.30 18:21)

Hy!Jó az oldalad,tetszik mert nagyon lányos!:D
Az oldalam:www.hsm4everrajongo.eoldal.hu A hsm sztárjaival foglalkozik!Azt szeretném kérdezni h leszünk-e társoldalak??!!
Ha igen írj az oldalam vendégkönyvébe!!