Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010 hajtrend

2010.02.28

2010 hajtrend :   [ forrás: http://www.hajam.hu ]
Természetesen 2010-ben is minden hajhossznak meg lesz a maga menő fazonja. Megpróbáltuk összeszedni a legfontosabb irányzatokat és az azokat képviselő frizura típusokat.

A rövid haj


Ebben a kategóriában az eddig is meglehetősen kedvelt Bob hajstílus továbbra is nagyon népszerű lesz. Ezen típus hossza a fültől egészen vállig érő is lehet és egyenes vagy kissé hullámos hajjal is jól mutat. Tökéletesen hangsúlyozza az arcszerkezetét és kiemeli a nyak szépségét.


Néhány példa:De ha ezek után még kétségeid lennének ezen hajstílussal kapcsolatban, akkor ezeket rögtön eloszlatom azzal, hogy Anna Wintour, a divat ikon, a Vogue főszerkesztője is klasszikus Bob frizurát visel és ki merhetné nála jobban a divatot!?Hosszabb haj


A fejtetőre feltűzött forma az egyik legfrissebb trend 2010-re. Sokkal több és szexibb, mint egyszerűen felfésült haj, kinyitja, láthatóvá teszi a nyakad, sőt megtoldja 8-10 cm-rel a magasságod. Ez a forma bármihez passzol, hordhatod egy köntössel, elegánsan vagy akár farmerral, bármely alkalommal stílusosan tudsz megjelenni egy ilyen frizurával. Íme a képek:

A hosszú haj


2009-ben a hullámos hosszú haj volt az év hajstílusa, a divatbemutatók tele voltak gyönyörű, hullámos hajakkal. Idén, 2010-ben arra kell törekedni, hogy ezek a hullámok minél természetesebben jelenjenek meg a frizurákban. A fodrászoddal találd meg azt a stílust, amely a legtermészetesebben emeli ki az arcod vonásait. A haj kialakítása és hossza változatos, a rétegek különbözőek de az összhang és a rétegek közti lágy átmenet kihangsúlyozza szépségedet.


A több rétegű hullámos haj nagyon népszerű hírességek között is. Victoria Secret triója: Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bündchen és sok másik szupermodell döntött emellett a nagyszerű stílus mellett. Shakira, Beyonce, Alicia Keys, az Olson testvérek, Mischa Barton, Lucy Liu is ezt a stílust favorizálják.

A hosszú haj idei trendje még a klasszikus copf is. Egyszerre elegáns és pimasz, gyorsan elkészíthető és nem igényel nagyobb szakmai tapasztalatot.


Színek


A formák után nézzük a színeket. Hiszen a hajszín óriási hatással lehet egy különben egyszerű hajstílusra is. A gazdag természetes barna színeket lesznek ebben az évben a legmeghatározóbbak. Ezeken belül megfigyelhető a csokoládé mély tónusai és a vörös tónusok hatása a sötét barna és fekete hajszínekre.


A természetese szőke és vörös színek is sokkal meghatározóbbak lesznek akár a teljesen hajon vagy csak egyes részeit kiemelve. Mindkét természetes szín összhangban a bőrszíneddel kiemeli a hajad stílusát.
Természetes szőke
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.