Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan szerezzem meg?

2010.03.03

Hogyan szerezzem meg ?

Ha tetszik egy fiú , akit az utcán láttál , vagy valahol találkoztatok.

Elösször is, ha nem tudod hogy ki ő akkor felejtsd el, vagy ha elég ügyes vagy nyomozgassál utána. [ csak finoman ]
Ha ez meg van vedd fel Messengerbe esetleg kezdjetek emailozni. Hogy megismerjétek egymást.
Az első találkozás:

Ha az utcán láttad, és megtetszett, akkor itt volt a lehetöség hogy cyber téren megismerd. De lehetőleg elösszőr valami csoportos programot szervezzetek, ha nem is akarjátok , akkor olyan helyre mennyetek ahol láthatnak titeket, hiszen bármi megtörténhet. Ne hagyd hogy sötét helyre vezessen ,ahol nincs egy árva lélek sem.

------------------------------

Ha a suliban láttad, de nem mersz oda menni hozzá.

Mosolyogj! Ez a legfontosabb. Ha  rád néz mosolyogj egyet , és fúrd mélyen a tekintetedet az övébe.Csak óvatosan ,nehogy vizslatásnak nézze. Csak addig néz még ö is a te szemedbe néz.

Ha már jóban vagytok:
Néha érints meg , nevess vele együtt , és éreztesd vele hogy fontos számodra. Néha dicsérd meg, és ha érzed hogy ő is közeledik várd hogy elhív-e randizni. Ha nem kezdeményez , akkor rajtad a sor! Ha visszautasítja, ne lássa rajtad a csalódottságot , hanem lazán vonj vállat , mondván ez csak egy ötlet volt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.................

(szerk, 2010.10.01 22:52)

ha tetszel neki, meg ö is neked akkor nyilván üzenjn neki!! olvasd el a menüpontokat evvel kapcsolatosan, mindent leirtunk ..:)

segits

(dhsg, 2010.09.24 16:52)

van egy fiu suliban de 2 évvel idösebb és néha egymásra nézünk de nem tudom mit tegyek! már a barátaim is meg aakrták probálni hogy ösze hoznak mert állitolag tetszem én is neki mit tegyek?
köszi

.....

(........., 2010.09.11 19:24)

van egy fiú....a báttyám haverja 17-éves én meg most vagyok 14..........nagyon tetszik és hogy érzékeltesem vele hogy én szeretnék tőle valamit????

nem tudom...

(lovegirl, 2010.09.09 11:34)

van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk. biztosan tudom, hogy szerelmes volt belém, mert bevallotta, csak akkor még nem voltam belé szerelmes, de barátok maradtunk. Azóta elkezdett belé szerettem, de ő összejött egy másik lánnyal, és mindenkinek azt mondja, hogy utál. Csakhogy amikor együtt megyünk a buszon állandóan bámul, meg szemezni is szoktunk, néha haza is kísér. Nem tudom, hogy most mit is akarhat. Csak egy jó barát vagyok neki vagy több is? a választ előre is köszönöm :)

zsazsamaci@hotmail.com

(Ciccc:), 2010.08.26 20:40)

Megismerkedtem egy sráccal,minden szombaton együtt vagyunk csókolózunk meg átölel meg ilyesmi.És mindig megígéri hogy jelentkezik,hív vagy ilyesmi.De nem teszi,miért nem?Félénk vagy nem érdeklem,ha nem érdekelném nem lenne velem minden szombaton,nem?A haverjai ha kérdezik rollam akkor szerényen azt mongya hogy nem tudja...:(
Mit tegyek?Nekem nagyon tetszik:P

a suliban...

(ProXXi, 2010.08.20 15:14)

értem. köszi =)

.................

(szerk, 2010.08.20 12:03)

a fiúk később érnek, szóval valószín hogy nem lehet annyira szerelmes beléd. ha te 14,15 éves vagy akkor még nem érhetett meg egy komoly szerelemre a srác. attol még h elvagytok még nem vagytok oda egymásért ,nem ez mutatja, mivel a legjobb barátok is elvannak egymással. viszont ne ess abba a hibába hogy bemeséled magadnak, hogy szereted,nem ársz vele jól! probáljátokmeg ha gondolod, ha nem működik itt a vége!

a suliban...

(ProXXi, 2010.08.19 17:08)

a suliban van egy fiú aki nálam egy évvel fiatalabb.az évfolyam társai és az osztály társai is azt mondják h szerelmes belém.kedves és aranyos de nem tudom mit reagáljak...sajnos nem tudom az eredeti érzelmeit de gyakran kerülünk egymás mellé és elvagyunk...lécci segíts

.................

(szerk, 2010.08.18 11:00)

a legjobb az lenne ha megvárnád. De sok olan lány van aki várja a fiut, és a pasi nem mer lépni.ezért szerintem várj pár hetet, aztán ha nem lép akor lépj te! hivd el valahova, viszont ha egyszer aztmondja h nem, akkor ne eröltesd tovább! ez mind a fiu dolga lenne. ebben az esetben jobb haa titkolod az érzéseidet, mert ha kitálalsz, megijed a srác, és nemm mer lépni

..................

(törpí, 2010.08.17 18:14)

van egy fiú aki egyfolytában bámul engem és a suliban is azt beszélik hogy tetszem neki és nekem is tetszik de nem tudom hogy én lépjek vagy várjam meg amíg ő lép valamit.?
előre is köszönöm a választ.!!!

szerki

(..................., 2010.08.17 11:04)

szia!
a mai fiatalok hamar elveszítík a "becsületüket". szerintem beszélj vele, és feküdj le vele... nem történik semmi baj... ;)
hajrá!

...................?

(nyussz, 2010.08.16 21:35)

Nekem van barátom, egy hónapja. És igaz, hogy még nem tért ki arra, hogy feküdjünk le egymással, de szerintem előbb-utóbb sor kerül rá. És igaz, hogy énis szeretném már, csak ezt nem merem neki mondani, nem tudom mit gondolna. Szerintetek 15 évesen ez korai lenne? Úgy érzem, készen állok rá. A pasim 19 éves, és teljes mértékben úgy érzem, hogy szeret. a választ előre is köszönöm

.................

(szerk, 2010.08.10 21:40)

szia!
Ha tetszel neki , és ö is neked akkor probáljátok meg! hívd el valahova ,és ha igent mond akkor bizonyára akar valamit! hajrá

egy fiú

(cica, 2010.08.08 23:29)

sya van egy fiú a suliban és ott lakik ahol én, már ismerem őt mert soktam szoktam vele lenni de az nagyon bánt hogy tetszik nekem de úgy hogymár járt 2 barátnőmmel de kiderült hogy 97%-ba tetszem neki.ezekbe a napokba nem is látom sokat nem szól hozzám és már nem nézi a vippemet.ma láttam mikor játszottam a játszótéren és engem nézett.nem tudom h azért nézett-e, mert... vagy mert azért mert túl nagy vagyok ahhoz hogy gumilabdákkal játszak.nagyon szeretnék járni vele de nem todum hogy tetszem-e neki.

.................

(szerk, 2010.08.02 11:34)

kérdezd csak meg ttöle.! legyél bátor ,de ne rámenös . tudi befuto leszel;;))

vlami

(Zsófííí, 2010.07.31 23:20)

Én Ebbe A Srácba bele Vok Zúgva 1 éve de nem merem megkérdezni tőle h. van e kedve eljönni vlahova!!
Egyébként a suliból ismerjük 1 mást és 4 évvel idősebb nálam!!Léccíí Segítsetek!!

....................

(szerk..., 2010.06.29 10:28)

a nevemet nem mondom meg.bocsi. az msn cimemet pedig egy másikat adok nem egy hivatalosat. ugy is jó lesz?

..............

(Sellőcsaj, 2010.06.25 20:36)

sya hogy hivnak?am beszélünk msn en mert 1fiúrol lenne szó de itt szar le írni:S

....................

(szerki, 2010.05.18 20:50)

elég nagy a valoszinüsége hogy tetszel neki,de neki de ne ronts rá egyböl. várj még kicsit idövel érezni fogod hogy ö mit érez, vagy legjobb esetben ő vall szerelmet.:)

nem tudom mit hggyek :'(

(Vivien, 2010.05.14 18:06)

A buszmegállóban látom mindig de egyenlőre csak vipen beszéltünk akkor sem valami nyílt :( nem tudom mit higgyek tetszem e neki vagy sem?!? néha beszélget rólam a hawerjaival ( ezt hallom mivel majdnem mindig mellém vagy valahogy közel "akar" állni hozzám) meg köszön nekem de ennyi. lécci segítsen valaki *_*